Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd

Uudised

Tá ionramhálaí an mhonaróra ionramhála uathoibríoch comhdhéanta ar an mbealach seo
Vabastusaeg: 2020-09-28 11:20:04  Löögid: 9

Tootmis- ja tootmistööstuses kasutatakse automaatmasinaid järk-järgult, et asendada käsitsi tootmine, masinate kasutamine tööjõukulude vähendamiseks, tootlikkuse parandamiseks, kuid ka selleks, et rahuldada The Timesi arengu vajadusi. Automaatse masina tootmisel on automaatmanipulaator masina lõpp, ma usun, et paljud sõbrad on manipulaatorist aru saanud, kuid te teate, kuidas ehitada automaatne manipulaator? Ribo automatiseerimise manipulaatorid tootjad ütlevad teile oh.

Automaatne manipuleerija

Robotmanipulaatori tootja toodab automatiseeritud mehaanilises s üsteemis roboti manipulaatorit, jätkab tööd nagu inimkeha ja#39; käsi võib peamiselt jaguneda nimetatud kolmeks peamiseks osaks.

Esiteks: teostussüsteemi mehhanism, nagu selle nimi viitab, on osa meetme operatsioonist. Jagatud: käed, käed, keha. Käega haaratakse objekte, käsivart kasutatakse käe suunamiseks, et teha oma tööd, ja torso on käsi, tugi käe jaoks.

Teiseks: nagu nimi viitab, on ajami süsteemi mehhanism ajami käsivarre toiteallikas, üldine ajami mehhanism on peamiselt jagatud neid tüüpe: hüdrauliline ajam, pneumaatiline ajam, elektriajam ja mehaaniline ajam. Igas ajamisüsteemis on erinevaid jõuallikaid, mida juhtida, näiteks klõps, õhukompressor ja nii edasi. Igal sõidumeerikusüsteemil on omad eelised ja puudused, nii et valida kõige sobivam ajamisüsteem vastavalt masinate ja omaduste kasutamisele. Dongguan manipulaatori puhul, mis on peamine kasutus juhtimissüsteem elektriajami jaoks, on eelis, et elektriajami süsteem on mugav toiteallikas, kiire reageerimine, liikumapanev jõud on suhteliselt suur. Signaalide tuvastamine, edastamine, töötlemine on väga mugav ning on olemas mitmeid paindlikke kontrollisüsteeme. See on peamine mootor sõitmiseks.

Kolmandaks: kontrollsüsteem, nagu nimigi viitab, on juhtida mootori manipulaatorit, et teha täpset tööd, mis hõlmab peamiselt töökorraldust, positsiooni saavutamist, tegutsemisaega, liikumise kiirust, liitmise kiirust ja lahutamist. Peamiselt programmeerimise kontrolli, lase masin vastavalt fikseeritud korda tootmise.

Eespool nimetatud kolm punkti on automaatse manipulaatori peamised komponendid, mis on kasutusele võetud sellise sissejuhatuse kaudu, kas teil on parem arusaam automaatsest manipulaatorist? Kui tunnete end olevat väike, et kirjutada artikkel, mis aitab teid, võiks samahästi pöörata rohkem tähelepanu automatiseerimise manipulaatori tehase ametlik veebileht, kui teil on vaja tellida automaatne manipulaator, nii et otsite professionaalset tootmist ja müüki automaatse manipulaatori tootja Ruibo automatiseerimine,rohkem kui kümme aastat automatiseeritud masinate professionaalset tootmist, hooldusteenuste toetamist, odavat! Intiimne ja kindlam


Eelmine: Insíonn saineolaithe beaga Ruibo...

Järgmine: Plé gairid ar ionchas forbartha ...