Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd

Uudised

Plé gairid ar ionchas forbartha ionramhálaí servo cúig ais i dtionscal na múnlaithe insteallta
Vabastusaeg: 2020-10-05 15:09:34  Löögid: 13

Viieteljeline servo manipulaator saab imiteerida inimese kätt ja aktiveerida mõned tegevusfunktsioonid, et haarata, vedada või käitada asju vastavalt fikseeritud protseduuriga töötavatele seadmetele. Manipulaator on üks esimesi, kes tutvustab tööstuslikke masinaid, kaasaegseid roboteid, kuigi need on veidi rasked, kuid võivad ka asendada inimesi35;39; raske töö mehhaniseerimise lõpetamiseks ja initsiatiivi, tegutsemiseks ohtlikus keskkonnas, et kaitsta isiklikku ohutust, kuigi see on tundlik, kuid võib jätkata töö kordamistja töö, väsinud, ei karda riski, tugevus on suurem kui üks käsi, jne. Autor paljud osad tähelepanu, nii laialdaselt kasutatakse masinate tootmisel, metallurgia, elektroonika, kerge tööstus ja aatomienergia ja muud osad.

Võrguoskuste arendamise puhul on viie telje servo manipulaatori võrgu käitamise küsimus tulevikusuund. Tööstusrobot on omamoodi kõrgtehnoloogiline aktiivne tootmisvarustus, mis on viimastel aastakümnetel esile kerkinud. Tööstuslik manipulaator on suur tööstusrobotite haru.Seda iseloomustab programmeerimine, et lõpetada mitmed eeldatavad tööülesanded, ühendades inimese ja masina tugevad küljed struktuuri ja jõudlusega ning näidates eelkõige ära osa inimeste intelligentsusest ja kohanemisvõimest. Manipulaatori ja35;39 töö täpsus ja võime lõpetada töö erinevates keskkondades on laiapõhjaline väljavaade kõigis riigi majanduse valdkondades.

Five-telje servo manipulaator on uut tüüpi seadmed, mis on välja töötatud protsessi mehhaniseerimine ja aktiivne tootmine. Kaasaegses tootmisprotsessis kasutatakse manipulaatorit laialdaselt aktiivses tootmisliinis, robotite teadus- ja arendustegevus ning tootmine on muutunud kõrgetasemeliseks oskuste kategooriaks, kiire areng uue oskuse, see edendab rohkem manipuleerija, manipulaatori arengut võib paremini lõpetada orgaanilise ühendamise mehhaniseerimise ja aktiivse.

Dongguan linna vikerkaare automatiseerimise tehnoloogia co., LTD. asub dongchengi piirkonnas, dongguan City granaatõuna park lähedal, spetsiaalala on seotud tootmise sissepritse masin spetsiaalse mehaanilise käe ja ümbritseva automatiseerimise seadmed, on kogumise toote projekteerimise ja arendamise, tootmise, müügi ja teenusetervikliku ettevõttega: plastitööstuses on palju automatiseerimise kavandamist ja on olemas ka tegelik kogemus võitluses. Tooteid kasutatakse laialdaselt koduelektroonika tööstuses, arvutitööstuses ja ümbritsevates tööstusharudes, optoelektroonika tööstuses, kosmeetikatööstuses, elektroonilise side tööstuses, autotööstuses, mänguasjatööstuses, igapäevases vajaduses tööstuses, meditsiinitarvikute tööstuses jne. Automatiseerimine on vältimatu suundumus, mis põhineb süstivate tehnoloogiate pideval täiustamisel ja arendamisel tulevikus, Rabo ettevõte võtab kasutusele interaktiivse otsemüügi mudeli, propageerib pidevalt uusi tooteid, uusi tehnoloogiaid,nii et te saate küsida ja osta rahuldavaid ja kohaldatavaid tooteid ilma välja minna säästa oma hankekulusid, vähendada oma tegevuskulusid.

Ribo ettevõte " professionaalne, aus, tänulik " ärifilosoofia parema teeninduse klientidele, Ribo ettevõte jätkab keskendumist klientide vajaduste rahuldamisele, et plastitööstus pakkuda kvaliteetset, kõrget efektiivsust, suurepärast jõudlust automatiseerimise tooteid, parandada tootmise tõhusust ja kvaliteeti tööstusharu, pakkuda täiuslik tooteid ja läbimõeldud teenust.

kontakt

Kontakt: Mr. Liu

Telefon: 86 0769 8179626

Mobiiltelefon: 13794982536

Tegelik ülekanne: 86 0769 23100573

Aadress: nr 2, Shaling Gongye West Road, Xiakou küla, Dongchengi ringkond, Dongguan, Guangdong, Hiina

Veebileht:http://almohandes.org/url/1gu

http://almohandes.org/url/1gu


Eelmine: Tá ionramhálaí an mhonaróra i...

Järgmine: Millised on parameetrid, mida tul...